Shockwave

Shockwave er en meget effektiv behandlingsform, som kan være med til at skabe forandringer i op til 10-12 cm ned i vævet. Shockwave er en intens energi som skaber en øget blodcirkulation, stimulerer kroppens celler og igangsætter derved en naturlig heling.

Shockwave har ingen bivirkninger, og er videnskabeligt dokumenteret. Gennem mange år er behandlingen brugt til at nedbryde nyresten. Ca 80 % af alle oplever at blive smertefri eller en væsentlig smertereduktion.

Shockwave gives mange gange sammen med K-laser for at optimerer effekten.

Se videoen her til højre for at lære mere om Shockwave.

Læs mere...

Alt du skal vide om Shockwave
Radierende trykbølge- og fokuseret shockwavebehandling er moderne og yderst effektive behandlingsmetoder, hvorved højfrekvente lydbølger påføres et skadet område på kroppen. Med denne innovative metode kan patologiske forandringer af muskler, sener, ligamenter og det skeletale område systematisk behandles, og allerede efter et par behandlinger vil de fleste kunne mærke væsentlige forbedringer af tilstanden. Behandlingen reducerer smertesymptomer, forbedrer bevægeligheden og muliggør en mere effektiv genoptræning af skaden.

Hvordan virker shockwavebehandling ?
Shockwave fremskynder den naturlige ophelingsproces ved en øget blodgennemstrømning, øget metabolisme, forbedrede lokale ernæringsforhold og optimeret kommunikation mellem cellerne samt forbedret mobilitet af senevævet omkring muskler og sener – skadet væv regenererer og healer.

Hvordan udføres shockwavebehandling ?
Terapeuten lokaliserer, undersøger og evaluerer det beskadigede område, og vil herefter gennemgå diagnosen med dig. En gelé bliver efterfølgende påført området via et applikationshoved, der er tilpasset diagnosens type og omfang, og applikationshovedet bevæges cirkulært henover det berørte område.Dette er en non-invasiv process uden bivirkninger.